rabotodatel-bg.info

Kaufland

kaufland

Kaufland е фирма за търговия с хранителни стоки в Европа. Веригата води началото си от Германия, където хипермаркетите осъществяват дейността си под името Kaufland, KaufMarkt и Handelshof.

Kaufland има филиали в Чехия, Словакия, Полша, Хърватска, Румъния, а от 9 март 2006 вече и в България.

http://www.kaufland.bg/

Фантастико

fantastiko

„Историята говори”                                

 Търговска верига „Фантастико” е основана през 1991 г. с откриването на първия от веригата супермаркети, на ул. „Оборище” №72. Така компанията започва своето експанзивно развитие и днес управлява 35 супермаркета. Всичките търговски обекти са ситуирани на територията на гр. София, като в края на 2006 г. „Фантастико” разшири своята структура с първия си обект извън столицата, а именно в гр. Кюстендил.                                

 „В сегашно време“                                

Всички супермаркети от Веригата са изградени в съответствие със световните тенденции и местните нормативни изисквания в оборуването и начина на обслужване. Отличават се със специфична, модерна визия на интериора, която придава изключителност на всеки един обект, топлина, уют и комфорт.                                

Хипермаркетите предлагат богат асортимент от над 20 000 вида стоки, в това число био храни и напитки, диетични и диабетични продукти, както и кулинарни щандове с готвени храни, прясно изпечен хляб, хлебни изделия и месни деликатеси.                                

„С грижа за клиента“                                

Търговските обекти на „Фантастико” разполагат с банкомати, имат инсталирани терминали за разплащане с международни и национални кредитни и дебитни карти. За максимален комфорт на клиентите в магазините от Веригата може да се пазарува с талони за храна на държавни учреждения и частни фирми, както и с ваучери за храна.

http://www.ff-bg.net/bg/

BILLA

billa

Началото …
През декември 1953-та година тридесет и шест годишният  пианист Карл Влашек открива във Виена своя първи  парфюмериен магазин. Само на 40 кв. метра площ там се предлагат маркови продукти на ниски цени.
През 1960-та година търговската верига на Карл Влашек обхваща вече 45 филиала, в който се предлагат и хранителни стоки. Една година по-късно предприятието получава името BILLA, съкращение от немското Billiger Laden (евтин магазин) и преминава към революционната за времето си система на самообслужване.
През 1966 година Билла вече има над 100 филиала и започва да предлага в асортимента си пресни продукти като мляко, сирене, месо, колбаси, плодове и зеленчуци. Бурният растеж налага през 1977 година фирмата да се пререгистрира като акционерно дружество.
С основаването на собствената верига парфюмерийни магазини BIPPA през 1981 година концернът прави реверанс към историческите си корени. Значителен принос за успехите през 80-те години има въвеждането на Билла Деликатеси.

Чрез основаното през 1990 година Евро Билла АД фирмата започва експанзия в Централна и Източна Европа. Първите задгранични филиали са в Италия, Унгария и Словакия. Не след дълго Билла навлиза и в Чехия, Полша, Хърватска, Румъния, Украйна, България и Русия.           През юли 1996 година Австрийският концерн става собственост на немската група REWE. С общ оборот за 2004 година от 40 милиарда Евро, над 190 000 служители и 12 000 магазина REWE заема 3-то място в Европа и 5-то в света сред веригите за търговия с хранителни стоки.
През 1999 година в България е регистрирана “Билла Недвижимости “ ЕООД. Дружеството е инвестирало до момента над 170 млн. лева в България.

http://www.billa.bg

Какво е заплащането във Вашата фирма?
Каква е работната атмосфера?
Какво е отношението между служителите?
Какво е отношението на ръководството към служителите?
Какви са социалните придобивки (храна, служебен автомобил, служебен телефон и т.н.)?
Създадени ли са предпоставки за професионално развитие?
Защо бихте работили в тази фирма?

METRO Кеш енд Кери България

Metro_logo

МЕТРО Кеш енд Кери има 14 магазина в България. Търговската площ на магазините варира от 6500-9000 кв. м, а общата площ надхвърля 12 000 кв. м. Всеки магазин има клиентски паркинг с повече от 500 парко-места.

http://www.metro.bg/

KAVEN ORBICO

kaven

Кавен Орбико е най-голямата дистрибуторска компания в България, която развива търговска и логистична дейност.

С повече от 5 години история Кавен Орбико реализира над 250 млн. евро годишен борот.

Компанията е част от Орбико груп, която оперира в Словения, Босна и Херцеговина, Хърватска, Македония, България, Сърбия, Косово и Молдова. Компанията е официален дистрибутор на Procter & Gamble, Globul, SC Johnson Wax, Mars, Philip Morris, Shell Lubricants и логистичен партньор за Kraft, Wrigley, Shell Бензиностанции и Intersnack.

Добре обучен, енергичен и силно мотивиран екип от професионалисти, работещи на територията на цялата страна е това, което ни отличава. Към регионалните ни офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Горна Оряховица, Благоевград, Монтана, Русе и Плевен работят над 1000 служители. Компнията успя да се утвърди като един от най-големите и успешни работодатели в областта на бързооборотните стоки в страната.

http://www.kavenorbico.bg/

Google преводач


Последни коментари
Вход
Следвай rabotodatel-bg.info

Следвай rabotodatel-bg.info